FOSZK
- Állati termékek feldolgozása és tartósítása
- Mezőgazdasági géptan
- Műszaki alapismeretek
- Műszaki ismeretek
- Vadfeldolgozás, lőtt vad kezelése
BSc-képzés
- Állati termékek feldolgozása és tartósítása
- Az élelmiszer-tudomány alapjai
- Élelmezéstan
- Mezőgazdasági géptan I. (Növénytermesztés gépei)
- Mezőgazdasági géptan II. (Állattenyésztés gépei)
- Minőségmenedzsment
- Műszaki alapismeretek
- Műszaki ismeretek
- Termékfeldolgozás és élelmiszer-biztonság
MSc-képzés
- Állattartási technológiák fejlesztésének műszaki alapjai
- Élelmiszer-tudományi ismeretek
- Minőségbiztosítási ismeretek
- Takarmányozási technológiák fejlesztésének műszaki alapjai
- Tej- és húsipari technológiák