A fagyasztás hatása a baromfihús minőségére
Konzulens: Dr. Andrássy Zoltánné
Konzulens: Dr. Andrássy Zoltánné
A keményítő bendőbeli lebomlásának vizsgálata
Konzulensek: Dr. Tóth Tamás, Dr. Tóthi Róbert
Konzulensek: Dr. Tóth Tamás, Dr. Tóthi Róbert
A kérődző állatok szénhidrát (cukor, keményítő) anyagcseréjének vizsgálata
Konzulens: Dr. Tóth Tamás
Konzulens: Dr. Tóth Tamás
Almafajták tárolás alatti minőségváltozásának nyomon követése
Konzulens: Dr. Andrássy Zoltánné
Konzulens: Dr. Andrássy Zoltánné
Almafajták vitamintartalmának tárolás alatti változása
Konzulensek: Dr. Andrássy Zoltánné, Lóki Katalin
Konzulensek: Dr. Andrássy Zoltánné, Lóki Katalin
Borok aromaanyagainak vizsgálata elektronikus orr technikával
Konzulens: Dr. Bázár György
Konzulens: Dr. Bázár György
Élelmiszer-ipari melléktermékek takarmányozási célú hasznosítása
Konzulensek: Dr. Tóth Tamás
Konzulensek: Dr. Tóth Tamás
Gazdálkodási adatok kinyerése és elemzése térinformatikai eszközökkel támogatott mezőgazdasági üzemben
Konzulens: Heim Lívia
Konzulens: Heim Lívia
Különböző halfajok húsminőségének vizsgálata
Konzulensek: Dr. Andrássy Zoltánné, Dr. Varga Dániel
Konzulensek: Dr. Andrássy Zoltánné, Dr. Varga Dániel
Légi és felszíni növényápolás összehasonlítása és elemzése
Konzulens: Dr. Lukács Aurél
Konzulens: Dr. Lukács Aurél
Melléktermékek (pl. glicerin, repcepogácsa) hasznosítása a gazdasági haszonállatoknál
Konzulens: Dr. Tóth Tamás
Konzulens: Dr. Tóth Tamás
Precíziós gazdálkodás alapjainak megteremtése térinformatikai eszközök támogatásával adott mezőgazdasági üzemben
Konzulens: Heim Lívia
Konzulens: Heim Lívia
Savanyított tejtermékek aromaváltozásának hűtőtárolás alatti nyomon követése
Konzulensek: Dr. Andrássy Zoltánné, Pápai Gréta
Konzulensek: Dr. Andrássy Zoltánné, Pápai Gréta
Speciális zsírsav-összetételű, védett zsírkészítmények etetésének hatása a tejelő tehenek szaporodásbiológiai mutatóira
Konzulens: Dr. Tóth Tamás
Konzulens: Dr. Tóth Tamás
Szántóföldi növénytermesztő gazdaság gépesítésének ökonómiai elemzése
Konzulens: Heim Lívia
Konzulens: Heim Lívia
Takarmány adalékanyagok (pl. növényi kivonatok) szerepe a gazdasági állatok takarmányozásában
Konzulens: Dr. Tóth Tamás
Konzulens: Dr. Tóth Tamás
Takarmánykukorica vizsgálata NIRS-technikával
Konzulens: Dr. Bázár György
Konzulens: Dr. Bázár György
Termelői mézek minőségének összehasonlító vizsgálata
Konzulensek: Dr. Andrássy Zoltánné
Konzulensek: Dr. Andrássy Zoltánné
A hallgatók saját témával is jelentkezhetnek élelmiszer-minőség, -feldolgozás és tartósítás témakörökben, amennyiben a vizsgálataikhoz a mintát biztosítani tudják.